Del statistikos
10 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Sveiki, norejau paklausti, kada bus vel nuo pradziu atnaujintas statistikos skaiciavimas? nes atsirado nauju zaideju, kai kas stema isigijo, kai kas visai nebelosia, todel statistika nebeatspindi tikroves.... Juk sunku naujam zaidejui (jei jam ypac aktuali statistika) pavyti ta, kuris jau vos ne metus taskus renka. Ir siaip statistika labai uzsitersusi, daug niku kartojasi, jei zaidejas isigijo stema, jo senas rezultatas palieka statistikos lenteleje. Kai kuriu zaideju (kurie figuruoja statistikoje) isvis nesu mates serve, matyt jau senai nebelosia ar kaip, nezinau. Padiskutuokim 
Re: Del statistikos
Na, kazkada as buvau antras ir niekas neejo virs manes ir maseracio, bet as masosfkeje isviso pradejau nebelosti. Atsirado kiti zaidejai kurie pakilo virs. Tik faktas tas, kad as niekada nesistengiau rinkti tu tasku, bet retkarciais paziuri ir pamatai, kokia pozicija uzimi.
O kaip jaustis tiems (pvz.: man), kurie jau tiek daug XP susirinkę ir pyst, kažkokie newb'ai nori stats-reset. Go to hell.
=D Egoistiškai žiūrite, kad tam kad pasivyti ar net pralenkti (to nebus =D ) norite iš naujo. Geriau siūlytum padaryti visų laikų/mėnesio/savaitės/dienos topX. Bet ne, ble, nori anuliuoti sunkaus darbo rezultatą?? .!.
=D Egoistiškai žiūrite, kad tam kad pasivyti ar net pralenkti (to nebus =D ) norite iš naujo. Geriau siūlytum padaryti visų laikų/mėnesio/savaitės/dienos topX. Bet ne, ble, nori anuliuoti sunkaus darbo rezultatą?? .!.
Kai paleisim statistikų 1.4b versiją, tada ir išvalysim viską.
Nors pirmą vietą laikau nuo šios statistikos atsiradimo pradžios man visiškai negaila jei anuliuos vėl. Reikia duoti ir kitiem pasireikšti.
Paprasčiausiai dabar nėra prasmės Evaldui gaišti laiką anuliuojant kai viską vėl reikės anuliuoti kai atnaujins statistiką, o ir jum nebus gerai, nes prarasite taškus.
Masofkėj kas ta statistika.
Žaidi ir viskas 
Ziauriai zmones del tu statistiku... Atejau i serva, nusoviau revoliution 2 kartus ir jis i spectators isejo 
tikrai ne mane
SLRR losiau dabar ir pries pusvalandi o dod tik ryte buvau 
Intel® Core™ i5-660 Processor (4M Cache, 3.33 GHz)
Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Socket LGA1156 DDR3 Motherboard
Gigabyte GTS 250 GV-N250ZL / 1GB/ GDDR3 / 256bit
4GB (2X2GB) Of RAM
Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Socket LGA1156 DDR3 Motherboard
Gigabyte GTS 250 GV-N250ZL / 1GB/ GDDR3 / 256bit
4GB (2X2GB) Of RAM
Tu debilas ar apsimeti? Ir jei ne tave tai kam cia isvis rasai 
10 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias