Atnaujinimas (2010-07-28)
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Čia VALVe pastaruoju metu leido keletą atnaujinimų, kurie taisė problemas dėl pakimbančių žemėlapių ir t.t... Padarysiu nelegalam, kurie vis dar nesugeba įsigyt žaidimo, atnaujinimą ir aš. Pirma tai perdarysiu žaidimo installą (nes senasis paseno ir nebepatogus), o po to ir atnaujinimą.
Re: Atnaujinimas (2010-07-28)
Nu va. Patalpinau. Rekomenduoju atsisiųsti installą ~2GB ir persirašyt žaidimą, bet jei jau internetas neleidžia, tai galit atsisiųsti 2010-07-28 atnaujinimą. Jame yra naujausi DLL ir kiti failai. Gal dings bėdos su žemėlapiais.
Viskas atsisiuntimų skiltyje.
Viskas atsisiuntimų skiltyje.
Talpins BOS'ai į LM 5 zoną?
Ačiū Evaldai! biškį pasikrušt atstatant viską, bet px 
vodka rašė:Ačiū Evaldai! biškį pasikrušt atstatant viską, bet px
Ta prasme?
Nustatymus galvoja kad reiks iš naujo 
vodka rašė:Ačiū Evaldai! biškį pasikrušt atstatant viską, bet px
Tai... principe "cfg" direktoriją persikelt ir tiek.
Turėjau legalų , dbar vėl ne, tai padėkosiu ir aš už atnaujinimą
Bent jau man jis nepadėjo ir toliau pakimba, bet gal kam pasiseks.. Turbūt reiktų pamėgint visą iš naujo atsisiųst
aį susidūriau su beda vardas įvestas rev.ini faile tačiau iėjus į žaidimą rodo unnamed spaudžiu konsoles mygtuką neveikia .gal kas padet galit ?
tomasizmas rašė:aį susidūriau su beda vardas įvestas rev.ini faile tačiau iėjus į žaidimą rodo unnamed spaudžiu konsoles mygtuką neveikia .gal kas padet galit ?
save padarai?
tomasizmas rašė:aį susidūriau su beda vardas įvestas rev.ini faile tačiau iėjus į žaidimą rodo unnamed spaudžiu konsoles mygtuką neveikia .gal kas padet galit ?
Kad consolę įsijungt reikia per optionsus nusistatyt , nicką pasikeist rev.ini faile ir išsaugot jį.
nesusitvarke per rev taciau is konsoles pasikeiciu
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias