SourceMod Medic
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Nevok mano ikonų 
EVAsoft Personalas
Re: SourceMod Medic
Sveiki. Parašiau šiek tiek naujo kodo, kad rodytų ikoną virš galvos. Kolkas situacija tokia: ikona nesimato
(bet matosi tas languotas kvadratukas kai missing textūra) ir priešai mato ikoną
. žodžiu biški šūdas gaunas, reiks gilintis dar, bet be normalaus intiko nieko negaliu padaryt 
nepiskit jūs man proto
o cia dar vyksta darbai del sito modo? visas sumanymas labai idomiai skamba ir noretusi ji pamatyti zaidime, manau tikrai pridetu idomumo ir siek tiek realistiskumo 
Redder rašė:o cia dar vyksta darbai del sito modo? visas sumanymas labai idomiai skamba ir noretusi ji pamatyti zaidime, manau tikrai pridetu idomumo ir siek tiek realistiskumo
Tikriausiai nebe
Artūras šiuo metu užsiėmęs. Tačiau neabejoju, jog pluginas niekur nedingo.
Paskutinė jo žinutė šioj temoj 2009-08-27, Ketvirtadienis, 18:47
O tai nėra jau sukurto Medic modo? Gal tereikia panaudot? Nes užtruks...
FERENTAHL rašė:Paskutinė jo žinutė šioj temoj 2009-08-27, Ketvirtadienis, 18:47
Evaldas rašė:Artūras šiuo metu užsiėmęs. Tačiau neabejoju, jog pluginas niekur nedingo.
Zmogus turi svarbesniu darbu uz mod''a

EVAsoft Personalas
aš savo gyvenimą irgi turiu, užsikasęs su mokslais aš, reikia darbo ieškoti ir dar su mergom susitikinėt gi reikia, šiaip prisėsiu prie plugino vėl, kai darysiu sourcemod pluginą league.evagames.eu tinklapiui, aną irgi reikės programint, bet dar dizainą reik damušt iki galo naują, gnt padeda, o laiko laisvo atrast tiesą pasakisu būna sunku, dabar planuoju susiprogramuot kursinį per ateinančias 2sav, tuomet bus laisviau, tada gal ir pratęsiu. ;] blogiausiu atveju vasarą bus ;]] šiaip susidūręs aš ten su problema esu dėl medic iconos rodymo, kad galėtų matyt tik komandos nariai.. jei idėjų turit tai sakykit, ten nedaug likę sutvarkyt ;]
nepiskit jūs man proto
am cia kaskas panasaus bus kaip cia ? http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=650502 ar kaskas kitko .

EVAsoft Personalas
ne, nepridės naujos klasės, assautlai tiesiog turės galimybę atlikti medico funkciją, plius šaukiant medic, medic'as matys kam reikia pagalbos, visi kiti- to nematys.
nepiskit jūs man proto
EVAsoft Personalas
Na va, pabaigiau pluginą
galbūt greitai jį išvysite ir serveryje, šiandien planuojama jį pratestuoti dar, o paskui žiūrėsim 
nepiskit jūs man proto
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias