SourceMod Medic

Diskusijos apie sourceMOD, AMXmodX ir kitų žaidimų tarpinių modifikacijų darbą ir jų kūrimą.
User avatar
gnt
Posts: 147
Joined: 2007-06-11, Monday, 9:38
Location: Vilnius
Contact:

Re: SourceMod Medic

Post by gnt » 2009-08-24, Monday, 1:15

Nevok mano ikonų :D

User avatar
Maserati
Posts: 486
Joined: 2009-04-27, Monday, 1:11
Location: Vilnius
Contact:

Re: SourceMod Medic

Post by Maserati » 2009-08-24, Monday, 1:18

sorry, tiesiog norėjau vaizdžiai parodyt ką turėjau galvoje.
Image

User avatar
Lawas
Posts: 448
Joined: 2006-10-11, Wednesday, 13:40
Location: Visbek
Contact:

Re: SourceMod Medic

Post by Lawas » 2009-08-24, Monday, 9:39

Macarati wrote:arba tokį :roll:

as sita pitariu jis labaiu matysis is toli .

User avatar
Maserati
Posts: 486
Joined: 2009-04-27, Monday, 1:11
Location: Vilnius
Contact:

Re: SourceMod Medic

Post by Maserati » 2009-08-24, Monday, 17:51

na, bet gnt padaryti labiau dera prie bendro konteksto :)
Image

User avatar
arturas
Posts: 68
Joined: 2006-08-14, Monday, 18:00
Location: Vilnius/Kaunas
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: SourceMod Medic

Post by arturas » 2009-08-27, Thursday, 19:47

Sveiki. Parašiau šiek tiek naujo kodo, kad rodytų ikoną virš galvos. Kolkas situacija tokia: ikona nesimato :D (bet matosi tas languotas kvadratukas kai missing textūra) ir priešai mato ikoną :(. žodžiu biški šūdas gaunas, reiks gilintis dar, bet be normalaus intiko nieko negaliu padaryt :)
nepiskit jūs man proto

User avatar
Lawas
Posts: 448
Joined: 2006-10-11, Wednesday, 13:40
Location: Visbek
Contact:

Re: SourceMod Medic

Post by Lawas » 2009-08-28, Friday, 8:49

susiktos netureciau zebros as pakurciau serva :\ i pagelbeciau tau :)

User avatar
Redder
Posts: 95
Joined: 2009-01-14, Wednesday, 15:00
Location: Kaunas
Contact:

Re: SourceMod Medic

Post by Redder » 2010-01-26, Tuesday, 1:59

o cia dar vyksta darbai del sito modo? visas sumanymas labai idomiai skamba ir noretusi ji pamatyti zaidime, manau tikrai pridetu idomumo ir siek tiek realistiskumo :)

User avatar
Maserati
Posts: 486
Joined: 2009-04-27, Monday, 1:11
Location: Vilnius
Contact:

Re: SourceMod Medic

Post by Maserati » 2010-01-28, Thursday, 22:22

Redder wrote:o cia dar vyksta darbai del sito modo? visas sumanymas labai idomiai skamba ir noretusi ji pamatyti zaidime, manau tikrai pridetu idomumo ir siek tiek realistiskumo :)
Tikriausiai nebe :? :(
Image

User avatar
Evaldas
Posts: 532
Joined: 2006-07-19, Wednesday, 23:25
Location: Kaunas
Contact:

Re: SourceMod Medic

Post by Evaldas » 2010-02-04, Thursday, 1:05

Artūras šiuo metu užsiėmęs. Tačiau neabejoju, jog pluginas niekur nedingo.
Apie mane: programavimas ir kompiuteriai - mano silpnybė, žaidimai - mano pramoga, o LAGUNA - pašaukimas.

FERENTAHL
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: SourceMod Medic

Post by FERENTAHL » 2010-02-04, Thursday, 18:52

Paskutinė jo žinutė šioj temoj 2009-08-27, Ketvirtadienis, 18:47

O tai nėra jau sukurto Medic modo? Gal tereikia panaudot? Nes užtruks...

User avatar
Lawas
Posts: 448
Joined: 2006-10-11, Wednesday, 13:40
Location: Visbek
Contact:

Re: SourceMod Medic

Post by Lawas » 2010-02-05, Friday, 13:35

FERENTAHL wrote:Paskutinė jo žinutė šioj temoj 2009-08-27, Ketvirtadienis, 18:47

O tai nėra jau sukurto Medic modo? Gal tereikia panaudot? Nes užtruks...
Evaldas wrote:Artūras šiuo metu užsiėmęs. Tačiau neabejoju, jog pluginas niekur nedingo.
Zmogus turi svarbesniu darbu uz mod''a :)

User avatar
arturas
Posts: 68
Joined: 2006-08-14, Monday, 18:00
Location: Vilnius/Kaunas
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: SourceMod Medic

Post by arturas » 2010-03-03, Wednesday, 14:53

aš savo gyvenimą irgi turiu, užsikasęs su mokslais aš, reikia darbo ieškoti ir dar su mergom susitikinėt gi reikia, šiaip prisėsiu prie plugino vėl, kai darysiu sourcemod pluginą league.evagames.eu tinklapiui, aną irgi reikės programint, bet dar dizainą reik damušt iki galo naują, gnt padeda, o laiko laisvo atrast tiesą pasakisu būna sunku, dabar planuoju susiprogramuot kursinį per ateinančias 2sav, tuomet bus laisviau, tada gal ir pratęsiu. ;] blogiausiu atveju vasarą bus ;]] šiaip susidūręs aš ten su problema esu dėl medic iconos rodymo, kad galėtų matyt tik komandos nariai.. jei idėjų turit tai sakykit, ten nedaug likę sutvarkyt ;]
nepiskit jūs man proto

User avatar
Lawas
Posts: 448
Joined: 2006-10-11, Wednesday, 13:40
Location: Visbek
Contact:

Re: SourceMod Medic

Post by Lawas » 2010-03-18, Thursday, 18:23

am cia kaskas panasaus bus kaip cia ? http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=650502 ar kaskas kitko .

User avatar
arturas
Posts: 68
Joined: 2006-08-14, Monday, 18:00
Location: Vilnius/Kaunas
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: SourceMod Medic

Post by arturas » 2010-03-23, Tuesday, 1:55

ne, nepridės naujos klasės, assautlai tiesiog turės galimybę atlikti medico funkciją, plius šaukiant medic, medic'as matys kam reikia pagalbos, visi kiti- to nematys.
nepiskit jūs man proto

User avatar
arturas
Posts: 68
Joined: 2006-08-14, Monday, 18:00
Location: Vilnius/Kaunas
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: SourceMod Medic

Post by arturas » 2010-04-29, Thursday, 14:58

Na va, pabaigiau pluginą :) galbūt greitai jį išvysite ir serveryje, šiandien planuojama jį pratestuoti dar, o paskui žiūrėsim :)
nepiskit jūs man proto

Post Reply
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest