Ramc wrote:Nezinau ar jus durnaropiu prisiede ar dar ko...As tik galiu viena pasakyt apie Evalda, tai tiek, kad jauciu jam pagarba ir isvis jei ne jis abejoju ar as dods losciau ir ar dabar toki klana turetume su kuriuo taip gerai sekas. Neturit ka pasakyt, geriau nesakykit. Tai ka padare Evaldas, nepadarytu nevienas is jusu.
O ką jis padarė ? aš dods serveryje uoj senai lošiu, su evaldu bendravęs daug. Jis nesugeba nei normalaus pokalbio palaikyt real-time chatuose, nežinau kas ten jam galvoj sukas. Vieną akimirką normaliai kalba, padeda, po kelių min jau rėkia, nes mat nepatinka mano kritika. Ateinu į mircą išsakau kas blogai serveryje, ką reiktu keisti ar taisyti. Mane išvadina asilu, daunu, paskutiniai žodžiai nenori - nelošk ir ban kanale. Man dods pats kaip žaidimas patinka, tačiau evaldo serveriuose visad trūko darbo, tvarkos, siūliaus ir į adminus prieš kokius metus ar daugiau, o kiek serveriuos lošiu nebesuskaičiuosi, dar čiurkas vien šaudydavau pradžioj.
Atsakė - buras nepritartu, neimsiu. Nors in game išvis nebuvo nieko kas tvarko kąnors.
Čia yra debilizmo viršūnė, aišku buras prie to irgi prisidėjęs, bet ano išgydyt nebeįmanoma tai jam nieko ir sakyt neverta, evaldas dar susimąsto kartas nuo karto.
Ne be reikalo aš čia rėkiu ant betko, kaip kad dažniausia ant kokio debilo teammate in game kuris mane(u.s.) vietoj vokiečio kokio šaudo, o pagrystai kalbu.